Atelierele de detailing

– Atelierele de detailing (altele!Ā šŸ™‚Ā )
Si la noi unii automobilisti au auzit despre detailing (intre 5 si 10% din total), ca despre nisteĀ serviciiĀ maiĀ sofisticateĀ care s-arĀ opune efectelorspalatoriilor de cartier si a factorilor de mediu. Acestia insa, pe buna dreptate, impartasesc o serie intreaga de temeri care-i impiedica pur si simplu sa ia decizia corecta in legatura cu infatisarea masinii lor.
Vom trece in revista cateva temeri comune:
  • Eu nu stiu nimic din ce fac ei cu detailingul lor. Daca in urma actiunilor lor imi vor strica ireparabil masina? Daca va rebui sa suport plata unei reparatii de mii de dolari?
  • M-am angajat ca le voi plati o gramada de bani. Daca ei vor face o smecherie (sau mai multe) de tipul ā€œmurdariei sub presā€, iar dupa ce ca voi fi si cu banii dati, nu voi avea nici problemele rezolvate? Ba poate ca vor arata mai rau! Voi fi pierdut timp si bani.
  • Daca initial masina arata superb, platesc, iar dupa o vreme (o ploaie, o zapada, etc.) va arata mai rau ca la inceput?
  • Vor da rasol sau sunt nepriceputi, sau sunt ingalati si nesimtiti si imi vor compromite vopseaua sau interiorul. Va trebui sa ma lupt cu ei prin Protectia Consumatorului si/sau justitieā€¦
  • Profita de conjunctura si imi incaseaza mult mai multi bani decat ar trebui, decat as plati in Occident, spre exemplu, pentru un serviciu corect. Daca imi iau o astfel de teapa?!