Despre noi

Cosmetizare-auto

Da o noua viata masinii tale!

Oferim servicii profesionale de polish auto, protecție Nano, polish profesional, detailing auto interior, polish și protecție faruri, vopsitorie auto.

Remediem absolut orice problemă de design exterior si interior, zgârieturi lac, vopsea mătuită, polish faruri, vopsitorie auto, aplicare folie faruri, lac faruri, protecție nano pentru lac ceramic, folie transparentă, protecție caroserie, colantări integrale sau parțiale.

Cum am ajuns noi la detailing auto profesional? Simplu, prin obsesia pentru perfecțiune. Pentru că detaliile contează și întotdeauna fac diferența.

 • Detailing exterior (corectie lac vopsea)
 • Protectie indelungata (protectie ceramica)
 • Reconditionare faruri si stopuri
 • Reconditionare parbrize prin polisare profesionala
 • Detailing interior (curatare/dezinfectare tapiterie)
 • Debacterizare prin ozonificare habitaclu
Serviciile noastre

Intrebari frecvente

De ce polish-ul auto?

Este o substanta care reda luciu vopselei prin compusi atenti selectionati de producator. Incinge si uniformizeaza suprafata lacului sau a vopselei. Potrivit pentru masinile cu o conditie buna a stratului de lac sau in cazul eliminarii unor zgarieturi este solutia perfecta. UN REZULTAT DE LUNGA DURATA!

De ce la noi si nu la spalatoriile auto?

In Romania, datorita aparitiei unui numar destul de mare de spalatorii auto care ofera servicii de polishare, ba mai mult, polishare profesionala, aceasta activitate si-a pierdut in timp eficienta, Oameni neexperimentati si fara chef de munca sau o slaba pregatire profesionala. Din ce in ce mai multi clienti care vin la salonul nostru, se plang de calitatea indoielnica a serviciilor de polish auto de care au avut parte la diverse astfel de spalatorii „all inclusive”.

De ce un pret normal si nu cel mai mic pret?

Folosind scule si materiale ieftine, nu se pot obtine niciodata rezultate bune, rezultate de durata, oricata bunavointa ar avea „baiatul” care se ocupa de treaba asta, materialele si sculele nu vor ajuta sa tina foarte mult serviciul facut de el.

De ce curatam tapiteria auto?

In interiorul masinii se strang foarte multe bacterii si formeaza un mediu nesteril, mirosuri de tot felul de la vechimea autoturismului cat si a prafului din traficul de zi cu zi. Prin curatarea tapiteriei si a elementelor interioare redam un miros proaspat si curat, formam un spatiu steril in tot interiorul!

Se pot scoate petele din interior?

Da unele pete se pot scoate, depinde de timpul de patare si de substantele respective, cu cat sunt mai chimice cu atat nu ies, putem incerca si remedia spre perfect!

Se pot scoate zgarieturile de pe vopsea?

Da unele se pot scoate, daca este in suprafata lacului ies perfect fara nici o urma, daca este trecut de suprafata lacului si patruns spre materia de baza a masinii atunci nu ies perfect sau pot sa nu iasa.

Executia serviciilor

Lucram profesional cu atentie dedicata si ne dorim ca executia lucrarilor sa fie la un nivel cat mai inalt.

 • Protectie ceramica (exterior/interior)
  80 %
 • Polish faruri/stopuri
  90 %
 • Detailing exterior (polish profesional)
  95 %
 • Detailing interior (curatare tapiterie)
  90 %

Echipa noastra

Calitatea ne defineste

Suntem o echipa dedicata serviciilor de detailing auto.

 • Valentin Plesea
  Fondator

  Sunt Valentin Plesea, detailer profesionist cu experiență de peste 11 ani în domeniul cosmeticii auto.