Curatare tapitarie

DETAILING AUTO INTERIOR ?

Interiorul masinii e expus la praf, microbi si bacterii care intra introduse in masina prin sistemul de ventilatie, fereastra sau pur si simplu aduse de noi, oamani sau animalele de companie. Bacteriile care traiesc in instalatie de aerisitre a masinii pot fi indepartate doar prin tratamente specifice. ELE pot da, sau mentine diverse boli respiratorii sau alergii.Curatarea se fece cu substante dedicate, fiecare suprafata sau tip de material avand o solutie speciala.Sculelei, ustensilele si produsele folosite sunt importante, diversele tipuri de pensule si aplicatoare au menirea de a ajunge in toate locurile greu accesibile , de a curata suprafata si de a o proteja.Este important folosirea ustensilelor corespunzatoare pentru a nu distruge sau afecta diversele materiale din interior.

Spalarea se face cu ajutorul aspiratorului cu injectie-extractie, acesta avand rolul de a injecta solutia in material si nu doar la sauprafata acestuia si de a o extrage o data cu mizeria.Lipsa acestui aparat duce la imposibilitatea extragerii apei din tapiterie si implicit la distrugerea acesteia.

NON STOP

Pentru cei ce isi iubesc autoturismele, “Cosmetizare-auto.ro”

Curatarea interiorului masinii dvs include spalarea tapiteriei, a panourilor de usi,a balamalelor si a zonei intre caroserie si usi, a mochetei, a plafonului,a bordului, a portbagajului si a compartimentului rotii de rezerva, precum si a altor zone cerute expres de dumneavostra (daca exista).

CURATAREA PIELII:

Curatarea pielii se face cu substante speciale, sigure pentru piele pentru a nu o afecta. Detergentii clasici au tendinta de a o usca.O piele uscata este predispusa uzurii premature, se formeaza crapaturi si in cele din urma se rupe pentru ca nu mai este elastica. Pielea se hidrateaza obligatoriu la interval de sase luni dupa preocesul de curatare, hidratanduse de asemenea cu solutii dedicate.

Va prezentam in cele ce urmeaza operatiunea de :

DETAILING INTERIOR PENTRU TAPITERIA TEXTILA :

Curatarea plafonului
aspirarea si curatarea amanuntita a tapiteriei si a carpetelor
suprafata textila este curatata cu un aspirator cu injectie-extractie.
prin acesta operatiune se elimina riscul ca bancheta sau scaunul sa ramana patat si ud dupa curatare.
.
curatarea in detaliu a instrumentelor de bord si a plasticelor

DETAILING INTERIOR PENTRU TAPITERIA DIN PIELE :

curatarea cu o solutie speciala cu ph-ul neutru in asa fel incat sa nu fie afectata pielea;
Aceasta va fi curatata fara sa se decoloreze sau sa se decojeasca
tapiteria de piele naturala sau sintetica este tratata cu o crema hidratanta.
folosirea unui balsam special pentru hidratare

CURATARE TAPITARIE: Aspirat General tapitarie pentru indepartarea prafului

Samponarea tapiteriei cu solutii profesionale MAFRA, special concepute pentru prevenirea deteriorarii materialului, pastrarea culorilor si a aspectului de nou

Spalat+uscat tapiteria cu ajutorul aspiratorului injectie-extractie profesional Toate aceastea sunt valabile pentru scaune , banchete spate, mocheta, portbagaj, plafon si fete de usi

Pretri:

Curatat tapiterie -200 ron

Curatat spalat dezinfectat bord ornamete de plastic fete de usi – 50 ron

Dezinfectat instalatia de aer conditinat -40 ron

Garajul se afla la intersectia Doamna Ghica Bucuresti