Intampinati probleme cu vizibilitatea pe timp de noapte din cauza farurilor matuite, oxidate sau zgariate? Solutia este o vizita la atelierul nostru pentru polish faruri.

Farurile sunt supuse inevitabil influentei factorilor mediului extern, devenind in timp mate si zgariate scazand astfel eficacitatea luminii farurilor si capatand un aspect neplacut.

Procesul de reconditionare faruri permite restaurarea suprafetelor exterioare si a proprietatilor optice, revenind astfel la starea lor initiala.

Din punct de vedere financiar, procesul de polish faruri reprezinta o mica parte din pretul de achizitie a unui set de faruri originale. Alegeti solutia de reconditionare faruri originale decat inlocuirea cu unele aftermarket sau no name.

SC Kimedo Auto Fashion SRL realizeaza polish faruri pentru price model de masina. Pentru procesul de reconditionare faruri / polish faruri folosim materiale si aparatura profesionale dedicate pentru polish faruri. Va astepatam la atelierul nostru din Sos. Berceni, Nr. 8C pentru polish faruri. Prin procesul de polish faruri noi nu ascundem defectele ci le remediem, astfel farurile isi recapata proprietatile optice.