Contact

Telefon

+40 721 584 111

Program Luni-Vineri 09:00-18:00

Adresă

Șoseaua Olteniței 105, București

(Aflat în: Centrul de Afaceri Bucuresti Sud)

Contact

Hai să discutăm

Vrei ca mașina ta să strălucească din nou? Hai să vorbim despre cum o facem să arate superb!

Întrebări frecvente

De ce se polișează o mașină?

O mașină se polișează dacă prezintă microfisuri pe suprafața lacului (vopselei), zgârieturi, urme de gazare sau de deteriorare. Noi intervenim pentru a clarifica suprafața vopsită, făcând-o să ajungă aproape de starea ei inițială de fabrică.

De ce protejăm mașina cu protecție ceramică/ceară?

  • Pentru a preveni uzura vopselei și a lacului.
  • Această barieră face ca suprafața mașinii să nu mai fie ușor penetrată de dejecțiile păsărilor, rășina copacilor, clorura acidă de iarnă care deteriorează și exfoliază vopseaua și lacul, etc.

De ce curățăm motorul?

Motorul se curăță deoarece murdăria și reziduurile acumulate în timpul funcționării motorului sunt acide și deteriorează atât cauciucul, cât și suprafețele din plastic care fac parte din instalația mașinii. La noi, curățarea se face cu grijă și se usucă la final.

Cu ce ajută curățarea tapițeriei?

La îndepărtarea mirosurilor din interiorul autoturismului dumneavoastră, la igienizarea de bacteriile dăunătoare care sunt atrase de murdărie, la îmbunătățirea aspectului mașinii, la prevenirea îmbătrânirii și degradării materialelor.

Dacă polișăm farurile, se văd mai bine?

Da, oferă o vizibilitate bună, au o lumină mult mai intensă și nu riscăm să rămânem fără talon la mașină, deoarece conform regulamentului rutier, obstrucționăm vizibilitatea.

La ce perioadă de timp trebuie făcut un Detailing?

La 6 luni sau 12 luni, după caz; în acest fel putem preveni și conserva investiția, dar totodată putem păstra mașina aproape de starea ei de nouă.